Αυστραλία: 12χρονος επιχείρησε να διασχίσει τη χώρα... οδηγώντας
Ένας 12χρονος επιχείρησε να διασχίσει την Αυστραλία... οδηγώντας, αλλά έπειτα από 14 ώρες οδήγησης και αφού κάλυψε περισσότερα από 1.000 χιλιόμετρα τον σταμάτησε η αστυνομία, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Ο 12χρονος είχε ξεκινήσει από το χωριό Κένταλ της ανατολικής Αυστραλίας και η αστυνομία τον σταμάτησε στην πόλη Μπρόκεν Χιλ.
Σχεδίαζε να οδηγήσει περίπου 4.000 χιλιόμετρα μέχρι το Περθ στα δυτικά της Αυστραλίας αλλά στάθηκε άτυχος γιατί η αστυνομία τον σταμάτησε εξαιτίας του σπασμένου προφυλακτήρα που κρεμόταν από το αυτοκίνητο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Η διαδρομή από το Κένταλ μέχρι το Περθ με αυτοκίνητο μπορεί να διαρκέσει και περισσότερες από 40 ώρες. Οι οδηγοί διασχίζουν ολόκληρη τη χώρα περνώντας μέσα από ερήμους με εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.
Η Αυστραλία είναι η έκτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο με έκταση περίπου 50% μεγαλύτερη από την Ευρώπη.
ΥΠΕΞ Ιράν: «Γειτονικά κράτη» ενθαρρύνουν τη δολοφονία Ιρανών - Ανάμεσα τους πάνω από 200 παιδιά
17:03
Νέα απεργία την Τετάρτη στο αεροδρόμιο Βερολίνου - Βρανδεμβούργου
16:57
Βίντεο καταγράφει την αιφνίδια κατάρρευση πύργου σε μεσαιωνικό κάστρο της Ισπανίας (vid)
16:56
Έξι νοσοκομεία στο Ιράν έχουν εκκενωθεί λόγω του πολέμου αλλά το σύστημα υγείας αντέχει, λέει ο ΠΟΥ
16:52