Γαλλικές εκλογές: Συνελήφθη φωτογράφος σε εκλογικό τμήμα (pic)
Ένας Γάλλος φωτογράφος συνελήφθη σε ένα εκλογικό τμήμα στο Henin-Beaumont στη Γαλλία, όπου νωρίτερα γυμνόστηθοι διαδηλωτές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφορορία για τις προεδρικές εκλογές στη χώρα.
Ο Jacob Khrist, ένας επαγγελματίας φωτογράφος με βάση το Παρίσι, συνελήφθη εν ώρα εργασίας, μεταδίδει το AFP, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζονται τα αίτια της σύλληψης.
Σε ανάρτηση που έκανε αργότερα στο Facebook το πρακτορείο για λογαριασμό του οποίου δούλευε ο Khrist, αναφέρεται ότι προσπαθεί να διαπιστώσει τι συνέβη και οδήγησε στη σύλληψη του φωτογράφου.
«Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα, δεν κατέστη εφικτό να μάθουμε περισσότερα για την κατάστασή του», αναφέρεται στην ανάρτηση.
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απομάκρυναν τον φοιτητή που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι του (vid)
18:24
ΕΛΛΑΔΑ
«Τα όπλα τα αγόρασα από Ρομά, δεν με ήλεγξε ο φύλακας στον ΕΦΚΑ» - Όσα κατέθεσε ο 89χρονος στην ΕΛΑΣ
18:16
ΚΟΣΜΟΣ
Χέγκσεθ για Ιράν: «Οι σύμμαχοι που δεν μας βοηθούν θα αντιμετωπίσουν συνέπειες»
18:07
ΕΛΛΑΔΑ
Ανάσα στην υδροδότηση της Αττικής: Σχεδόν διπλασιάστηκαν τα αποθέματα μέσα σε επτά μήνες
17:58
ΚΟΣΜΟΣ