Γαλλικές εκλογές: Συνελήφθη φωτογράφος σε εκλογικό τμήμα (pic)
Ένας Γάλλος φωτογράφος συνελήφθη σε ένα εκλογικό τμήμα στο Henin-Beaumont στη Γαλλία, όπου νωρίτερα γυμνόστηθοι διαδηλωτές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφορορία για τις προεδρικές εκλογές στη χώρα.
Ο Jacob Khrist, ένας επαγγελματίας φωτογράφος με βάση το Παρίσι, συνελήφθη εν ώρα εργασίας, μεταδίδει το AFP, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζονται τα αίτια της σύλληψης.
Σε ανάρτηση που έκανε αργότερα στο Facebook το πρακτορείο για λογαριασμό του οποίου δούλευε ο Khrist, αναφέρεται ότι προσπαθεί να διαπιστώσει τι συνέβη και οδήγησε στη σύλληψη του φωτογράφου.
«Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα, δεν κατέστη εφικτό να μάθουμε περισσότερα για την κατάστασή του», αναφέρεται στην ανάρτηση.
ΚΟΣΜΟΣ
Απάντηση Ιράν σε Ρούμπιο: «Οι ΗΠΑ ευθύνονται για την αστάθεια στη Μέση Ανατολή»
19:55
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: «500 αεροσκάφη των ΗΠΑ απογειώθηκαν από τις αμερικανικές βάσεις», λέει ο Ρούτε
19:45
ΚΟΣΜΟΣ
Ρούμπιο: «Το Ιράν πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις του, αλλιώς ο Τραμπ έχει επιλογές»
19:36
ΕΛΛΑΔΑ
Κερατέα: «Έβαλα φωτιά για να μην ξεσπάσω στα παιδιά» - Η ομολογία της 43χρονης για τους εμπρησμούς
19:28
ΚΟΣΜΟΣ