Έριξε μπουνιά στον καρχαρία για να σώσει τη γυναίκα του
Μια Βρετανίδα δέχθηκε επίθεση καρχαρία ενώ κολυμπούσε φορώντας αναπνευστήρα κοντά σε απομακρυσμένο νησί του Νότιου Ατλαντικού.
Η γυναίκα βρισκόταν κοντά στο νησί Ascension, το οποίο ανήκει στο νησί της Αγίας Ελένης και σύμφωνα με βρετανικά μέσα, ο άνδρας κατάφερε να απωθήσει τον καρχαρία ρίχνοντάς του... μια μπουνιά.
Η γυναίκα η οποία εργάζεται για την κυβέρνηση της Αγίας Ελένης δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο τοπικό νοσοκομείο αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Ηνωμένο Βασίλειο και η κυβέρνηση απηύθυνε προειδοποίηση προς τους κολυμβητές πως μπαίνουν στο νερό με δική τους ευθύνη.
Τα απομακρυσμένα νησιά Αγία Ελένη, Ascension και Tristan da Cunha βρίσκονται ανάμεσα στην Αφρική και τη Νότια Αμερική και ανήκουν όλα στο βρετανικό Στέμμα.
Τα νησιά ζουν περίπου 6000 μόνιμοι κάτοικοι.
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Τέλος χρόνου για την υποβολή αιτήσεων για προσλήψεις αναπληρωτών
06:00
Πότε τίθεται σε ισχύ η νέα ρύθμιση για την προστασία πρώτης κατοικίας - Τι αλλάζει
05:00
ΦΠΑ: Πώς θα λειτουργήσει η διπλή παρέμβαση στα ακίνητα - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
04:00
Πότε ξεκινούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους
03:00