Ισχυρός σεισμός στις Φιλιππίνες
Σεισμική δόνηση εντάσεως 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις Φιλιππίνες. Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για σεισμό 7,2 Ρίχτερ.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται κοντά στο νησί των Φιλιππινών Μιναντάο. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Φιλιππινών. Το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 40 χιλιόμετρα.
Το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό εξέδωσε προειδοποίηση για «επικίνδυνα κύματα» στη θαλάσσια περιοχή σε ακτίνα 300χλμ γύρω από την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.
Ο ανταποκριτής του CNN στις Φιλιππίνες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter βίντεο από τη στιγμή του σεισμού. Ο ίδιος βρίσκεται στο Koronadal όπου έγινε ιδιαίτερα αισθητή η σεισμική δόνηση.
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56
Μήνυμα Νετανιάχου προς Ιρανούς: «Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σας - Σας παρακολουθούμε από ψηλά»
23:45
Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός του Περού Ντενίς Μιράγιες
23:33