Κολομβία: Νεκροί και τραυματίες από κατάρρευση κτιρίου (pics)
Ένα υπό ανέγερση κτίριο κατέρρευσε στη βόρεια Κολομβία με αποτέλεσμα 17 άνθρωποι τουλάχιστον να χάσουν τη ζωή τους, σύμφωνα με τον απολογισμό των τοπικών Αρχών.
Μέχρι στιγμής οι διασώστες έχουν καταφέρει να απεγκλωβίσουν 40 ανθρώπους από τα συντρίμμια του κτιρίου, στην Καρταχένα. Σύμφωνα με τον δήμο της πόλης, υπάρχουν 23 τραυματίες.
Ο δήμαρχος Μανόλο Ντούκε είπε από την πλευρά του ότι οι κατασκευαστές είχαν "πλαστή άδεια οικοδομής".



Οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν την έναρξη έρευνας για να διαπιστωθούν τα αίτια της κατάρρευσης του εξαώροφου κτιρίου. Οι δύο πρώτοι όροφοι είχαν ήδη ολοκληρωθεί και κατοικούνταν, όπως είπε ο Σέζαρ Ουρουένα, ο επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού στην Κολομβία.


(Φωτογραφίες: REUTERS/Orlando Gonzalez)
Deloitte: Ποιο είναι το εμπόδιο για την ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης στις επιχειρήσεις
09:48
Στο λιμάνι της Ύδρας σήμερα ο Μπραντ Πιτ: Τα εντυπωσιακά σκηνικά εποχής και το «ιστορικό» δελφίνι (vid)
09:39
Λαζαρίδης για δηλώσεις Δένδια: «Στο τέλος της ημέρας θα κριθούμε όλοι μας - Να μην ρίχνουμε νερό στον μύλο της εσωστρέφειας»
09:26
Μακάβριο μυστήριο 3.000 ετών: Ομαδικός τάφος με 77 ανθρώπους και...μία αγελάδα στη Σερβία
09:25