Κολομβία: Νεκροί και τραυματίες από κατάρρευση κτιρίου (pics)
Ένα υπό ανέγερση κτίριο κατέρρευσε στη βόρεια Κολομβία με αποτέλεσμα 17 άνθρωποι τουλάχιστον να χάσουν τη ζωή τους, σύμφωνα με τον απολογισμό των τοπικών Αρχών.
Μέχρι στιγμής οι διασώστες έχουν καταφέρει να απεγκλωβίσουν 40 ανθρώπους από τα συντρίμμια του κτιρίου, στην Καρταχένα. Σύμφωνα με τον δήμο της πόλης, υπάρχουν 23 τραυματίες.
Ο δήμαρχος Μανόλο Ντούκε είπε από την πλευρά του ότι οι κατασκευαστές είχαν "πλαστή άδεια οικοδομής".



Οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν την έναρξη έρευνας για να διαπιστωθούν τα αίτια της κατάρρευσης του εξαώροφου κτιρίου. Οι δύο πρώτοι όροφοι είχαν ήδη ολοκληρωθεί και κατοικούνταν, όπως είπε ο Σέζαρ Ουρουένα, ο επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού στην Κολομβία.


(Φωτογραφίες: REUTERS/Orlando Gonzalez)
Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο στη Ροδόπη - Από ξυλόσομπασ στο παιδικό δωμάτιο ξεκίνησε η φωτιά (vid&pics)
14:46
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονος και 16χρονος λόγω μέθης - Χειροπέδες στους γονείς τους
14:33
Επιχείρηση διάσωσης 38 μεταναστών στο Φαρμακονήσι - Αγνοείται ανήλικη
14:21
Ισραήλ: Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι και εμβολισμό με όχημα - Εξετάζεται το τρομοκρατικό κίνητρο
14:08