Κίνα: 12οροφο κτίριο κατεδαφίστηκε χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι πολίτες (vid)
Απίστευτες σκηνές έζησαν την περασμένη Τρίτη οι κάτοικοι μιας πόλης νότια της Κίνας όταν ξαφνικά μπροστά στα μάτια τους, ένα μεγάλο κτήριο 12 ορόφων κατεδαφίζεται, χωρίς προηγουμένως να έχουν ενημερωθεί για το έργο αυτό.
Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από κάποιον περαστικό, φαίνεται πως το κτίριο που βρισκόταν στην πόλη Τσανγκτσού, 12 ορόφων και 34 ετών αρχίζει να καταρρέει και οι κάτοικοι να τρέχουν πανικόβλητοι.
Ο Δήμος είχε προγραμματίσει να κατεδαφίσει το κτίριο προκειμένου από το συγκεκριμένο σημείο να περάσει μια γραμμή τρένου, όπως αναφέρει το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων Sina.
Όμως οι κάτοικοι για κάποιο λόγο, δεν το γνώριζαν. Ένας εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής της πόλης υποστήριξε ότι η κατεδάφιση ήταν προγραμματισμένη, το κτίριο είχε εκκενωθεί και η κυκλοφορία είχε διακοπεί. Αυτό ωστόσο δεν φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.
Στο Κατάρ ο Ιρανός ΥΠΕΞ για τον θάνατο Χαλίφα αλ Θάνι εν μέσω εχθροπραξιών με τις ΗΠΑ
18:09
Human Foosball: Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι του καλοκαιριού στο κατάστημα της Allwyn στο Σύνταγμα
18:00
Νόμιμοι στόχοι ξένα στρατεύματα που σταλούν στην Ουκρανία μετά από ειρηνευτική συμφωνία
17:52
Εντείνεται η μάχη για τον έλεγχο του Ορμούζ με τις ΗΠΑ να εξαπολύουν νέες επιθέσεις κατά του Ιράν
17:45