Αναστασιάδης για Κυπριακό: Νέα Γενεύη μόνο εάν υπάρξει πρόοδος
Συνάντηση για διαπραγματεύσεις σχετικά με το Κυπριακό είχαν ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.
Μετά την συνάντηση ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε, πως υπάρχουν ακόμη πολλά θέματα τα οποία πρέπει να εξεταστούν και σημείωσε: «Όταν εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια και αν παρατηρηθεί τέτοια πρόοδος, που να δικαιολογεί μια νέα Γενεύη, τότε γιατί όχι».
Στη σημερινή συνάντηση έγινε ορισμός της μόνιμης κατοικίας, ενώ συζητήθηκαν και οι τέσσερις ελευθερίες, θέματα στα οποία, όπως είπε ο κ. Αναστασιάδης, υπάρχουν ακόμη διαφορές.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επανέλαβε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως η αναστολή των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ είναι εκτός συζήτησης, 'οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τέλος, ανακοίνωσε ότι στις 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του ιδίου και του Μουσταφά Ακιντζί, με εκπρόσωπο του Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.
Θεσσαλονίκη: 42χρονος μετέτρεψε σε πίστα την Περιφερειακή - Έτρεχε με 149 χλμ και μεθυσμένος
09:47
Θεμιστοκλέους: «Το ΕΣΥ έχει σήμερα περισσότερο προσωπικό που είχε ποτέ»
09:38
Ταξιδιωτικές τάσεις: Πώς διαλέγουν προορισμό διακοπών οι Έλληνες - 1 στους 2 χρησιμοποιούν AI
09:30
Old grace κοσμοπολιτισμός και πίτσα με θέα το ηλιοβασίλεμα στο νησί που ποτέ δεν κοιμάται
09:30