Αναστασιάδης για Κυπριακό: Νέα Γενεύη μόνο εάν υπάρξει πρόοδος
Συνάντηση για διαπραγματεύσεις σχετικά με το Κυπριακό είχαν ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.
Μετά την συνάντηση ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε, πως υπάρχουν ακόμη πολλά θέματα τα οποία πρέπει να εξεταστούν και σημείωσε: «Όταν εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια και αν παρατηρηθεί τέτοια πρόοδος, που να δικαιολογεί μια νέα Γενεύη, τότε γιατί όχι».
Στη σημερινή συνάντηση έγινε ορισμός της μόνιμης κατοικίας, ενώ συζητήθηκαν και οι τέσσερις ελευθερίες, θέματα στα οποία, όπως είπε ο κ. Αναστασιάδης, υπάρχουν ακόμη διαφορές.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επανέλαβε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως η αναστολή των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ είναι εκτός συζήτησης, 'οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τέλος, ανακοίνωσε ότι στις 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του ιδίου και του Μουσταφά Ακιντζί, με εκπρόσωπο του Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.
: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν με το Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση
02:00
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο ρεύματος
00:30
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57