Σομαλία: Ο στρατός σκότωσε υπουργό... από λάθος
Ο στρατός της Σομαλίας σκότωσε, χθες τον υπουργό Δημόσιων Έργων της χώρας κατά λάθος. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση οι δυνάμεις ασφαλείας θεώρησαν ότι ο υπουργός Αμπάς Αμπντουλαχί Σιχ Σιραζί ήταν ένας ισλαμιστής μαχητής.
«Από λάθος - άνοιξαν πυρ στο αυτοκίνητό του κατά λάθος. Ο Θεός ας τον αναπαύσει», δήλωσε επίσημος αξιωματούχος στον Τύπο της χώρας.
Ο αστυνομικός Νουρ Χουσεΐν είπε στο πρακτορείο Reuters ότι δυνάμεις ασφαλείας συνάντησαν σε περίπολό τους ένα αυτοκίνητο που εμπόδιζε τη διέλευση σε δρόμο, και, πιστεύοντας ότι το οδηγούσαν μαχητές, άνοιξαν πυρ.
Κυβερνητικές δυνάμεις και μαχητές της Αλ Σαμπάμ, πτέρυγας της Αλ Κάιντα, μάχονται στους δρόμους της Μογκαντίσου τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα ανταλλαγές πυρών να είναι συχνό φαινόμενο στην πρωτεύουσα.
Μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ: Καταστράφηκε το ένα τρίτο των ιρανικών πυραύλων
15:27
Έλεγχοι της Αστυνομίας σε οίκους ανοχής στην Αθήνα – 12 συλλήψεις
15:22
Χαργκ, Λαράκ, Κεσμ, τα στρατηγικής αξίας νησιά του Ιράν και πιθανοί στόχοι των ΗΠΑ
15:22
«Ελεύθερη Πλοήγηση»: Ατομική έκθεση ψηφιδωτού και ζωγραφικής της Aλίκης Ρήγου
15:15