Henningsvær: Το γήπεδο με την καλύτερη θέα στον κόσμο (pic+vid)
Το Henningsvær Idrettslag Stadion που βρίσκεται σε μια βραχονησίδα, δίπλα στο μικρό ψαροχώρι Henningsvær δεν μοιάζει με γήπεδο.
Το γήπεδο περιβάλλεται από μια εκπληκτική θέα. Γύρω του υπάρχουν βουνά, το πέλαγος και μικροί κόλποι.
Δημιουργήθηκε πάνω σε ένα βράχο που ισιώθηκε, στο νοτιότερο τμήμα του νησιού Hellandsøya, όπου βρίσκονται και τα ξύλινα παρτέρια για τον μπακαλιάρο που ψαρεύουν οι κάτοικοι.
Διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα και αποτελεί την έδρα του ερασιτεχνικού σωματείου Henningsvær IL. Επίσης, έχει και προβολείς για νυχτερινά παιχνίδια.
Ο αγωνιστικός χώρος περιβάλλεται από μερικά μέτρα άσφαλτο, ο οποίος χρησιμοποιείται για να παρακολουθούν όρθιοι οι θεατές, αλλά και για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους.
ΚΟΣΜΟΣ
ΔΟΕ: Απαγόρευση ρωσικών σημαιών και στις κερκίδες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Μιλάνο
23:57
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσικά πλήγματα στη νοτιοανατολική Ουκρανία - Χωρίς ρεύμα η πόλη Ντνίπρο
23:50
ΚΟΣΜΟΣ
Παρούσα η κυβέρνηση της Γροιλανδίας στο τετ α τετ Ρούμπιο με Δανούς αξιωματούχους
23:38
ΚΟΣΜΟΣ
Κραν Μοντανά: Πληροφορία ότι η ιδιοκτήτρια εγκατέλειψε το φλεγόμενο μπαρ «αγκαλιά» με την ταμειακή
23:26
ΚΟΣΜΟΣ