Ο Μπαράκ Ομπάμα στηρίζει την υποψηφιότητα του Εμανουέλ Μακρόν (vid)
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε την στήριξή του στον κεντρώο υποψήφιο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, επαινώντας τον – μέσω μηνύματός του – για την προσπάθεια του να απευθυνθεί στις «ελπίδες των ανθρώπων και όχι στους φόβους τους».
«Οι γαλλικές εκλογές είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον της Γαλλίας και τις αξίες που μας ενδιαφέρουν τόσο πολύ», είπε ο Ομπάμα στο μήνυμά του, που δόθηκε στην δημοσιότητα από την καμπάνια του Μακρόν.
Ο Μακρόν «έχει υπερασπιστεί τις φιλελεύθερες αξίες... Είναι αφοσιωμένος σε ένα καλύτερο μέλλον για τους Γάλλους. Απευθύνεται στις ελπίδες και όχι στους φόβους του κόσμου».
Ολοκληρώνοντας την δήλωση του ο πρώην πλανητάρχης τόνισε πως υποστηρίζει «την υποψηφιότητα του Εμανουέλ Μακρόν».
Ο κεντρώος υποψήφιος είναι το φαβορί του δεύτερου γύρου των εκλογών με όλες τις δημοσκοπήσεις να του δίνουν προβάδισμα έναντι της Μαρίν Λεπέν.
«Τίτλοι τέλους» για τα 500ευρα - Τι θα γίνει με όσα ήδη κυκλοφορούν
04:00
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τους 28 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
03:00
Πότε ξεκινά η υποβολή των δηλώσεων Πόθεν Έσχες: Βήμα - βήμα η διαδικασία
02:00
Νέος κύκλος πληρωμών του έκτακτου επιδόματος παιδιού - Ποιο ποσό καταβάλλεται
01:00