H Βόρεια Κορέα συνεχάρη τον Εμανουέλ Μακρόν
Η Βόρεια Κορέα συνεχάρη τον Εμανουέλ Μακρόν για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές, ενώ διατύπωσε την ελπίδα ο νέος ηγέτης του γαλλικού κράτους να δώσει ώθηση «στην ανάπτυξη και στην ευημερία».
Η Γαλλία δεν διατηρεί επίσημες διπλωματικές σχέσεις με τη Βόρεια Κορέα, καθώς η Γαλλία μαζί με την Εσθονία, είναι οι μοναδικές χώρες της Ευρώπης που δεν έχουν αναγνωρίσει την Πιονγκγιάνγκ.
Ο Κιμ ευχήθηκε στον Εμανουέλ Μακρόν «να πετύχει στο υπεύθυνο έργο του με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία στη Γαλλία», υπογραμμίζοντας ότι η ανάπτυξη των διμερών σχέσεων θα ωφελήσει τους λαούς των δύο χωρών.
ΕΛΛΑΔΑ
Λακωνία: Ομολόγησε ο 55χρονος- Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη για να παίρνει δύο συντάξεις
07:25
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική- Δεν εφησυχάζουν οι δυνάμεις
07:16
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Δυο νεκροί και τραυματίες από ρωσικά πλήγματα τη νύχτα
07:05
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός σήμερα: Ζέστη με τον υδράργυρο στους 38 βαθμούς - Διατηρείται το μελτέμι στο Αιγαίο
07:00
ΕΛΛΑΔΑ