Η πρώτη προειδοποίηση του Σόιμπλε στον Μακρόν
Στήριξη - με αστερίσκους - εκφράζει στο πρόσωπο του νέου προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δίνοντας έτσι μια «γεύση» των Γαλλογερμανικών σχέσεων στην «αυγή» της διακυβέρνησης Μακρόν.
«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να υποστηρίξουμε τον Μακρόν», δήλωσε ο Σόιμπλε σε μια εκδήλωση του κόμματος Ένωση Χριστιανοδημοκρατών (CDU), αφήνοντας ωστόσο τις πρώτες αιχμές για τα όσα είχε εξαγγείλει ο νέος πρόεδρος κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο Σόιμπλε προειδοποίησε ότι κάποιες από τις προτάσεις του Μακρόν, όπως ένας υπουργός Οικονομικών της Ευρωζώνης, απαιτεί αλλαγές στις ευρωπαϊκές συνθήκες, που ο Γερμανός υπουργός δεν θεωρεί ότι είναι ρεαλιστικές αυτή την στιγμή.
Πρόγραμμα ηλεκτρονικών δημοπρασιών για αιγιαλούς και παραλίες: Πότε λήγει η προθεσμία
02:00
Μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ: Έως πότε είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για την κάλυψη 1.696 θέσεων
01:00
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος ψηφιακή ενδυνάμωση για ηλικιωμένους και ΑμεΑ
00:30
Ντουμπάι: Βρετανός κατηγορείται για κυβερνοεγκλήματα - Κατέγραψε σε βίντεο επίθεση ιρανικού drone
23:59