Η πρώτη προειδοποίηση του Σόιμπλε στον Μακρόν
Στήριξη - με αστερίσκους - εκφράζει στο πρόσωπο του νέου προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δίνοντας έτσι μια «γεύση» των Γαλλογερμανικών σχέσεων στην «αυγή» της διακυβέρνησης Μακρόν.
«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να υποστηρίξουμε τον Μακρόν», δήλωσε ο Σόιμπλε σε μια εκδήλωση του κόμματος Ένωση Χριστιανοδημοκρατών (CDU), αφήνοντας ωστόσο τις πρώτες αιχμές για τα όσα είχε εξαγγείλει ο νέος πρόεδρος κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο Σόιμπλε προειδοποίησε ότι κάποιες από τις προτάσεις του Μακρόν, όπως ένας υπουργός Οικονομικών της Ευρωζώνης, απαιτεί αλλαγές στις ευρωπαϊκές συνθήκες, που ο Γερμανός υπουργός δεν θεωρεί ότι είναι ρεαλιστικές αυτή την στιγμή.
Γιατί έρχονται οι δισεκατομμυριούχοι στην Ελλάδα - Τι είναι το φορολογικό καθεστώς Non Dom
08:00
Νέος συναγερμός στα Στενά του Ορμούζ: Πλοίο που επιχείρησε να περάσει «χτυπήθηκε» από άγνωστο βλήμα
07:54
Το Μπάντμιντον στο Γουδή κατεδαφίζεται: Οι ελπίδες των κατοίκων για έναν ενιαίο «πνεύμονα» πρασίνου
07:45
Εκλογές-θρίλερ στη Σουηδία: Μάχη στήθος με στήθος για Κρίστερσον-Άντερσον - Ο ρόλος της ακροδεξιάς
07:36