ΚΟΣΜΟΣ

Η χειρότερη επιχείρηση απόδρασης από φυλακή

Η χειρότερη επιχείρηση απόδρασης από φυλακή
HONDURAS POLICE

Μεταμφιεσμένος σε γυναίκα επιχείρησε ένας δολοφόνος να αποδράσει από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας του San Pedro Sula στην Ονδόυρα.

 

Ο λόγος για τον 55χρονο Francisco Herrera Argueta ο οποίος ντύθηκε σαν γυναίκα. Φόρεσε μακριά φούστα, ξανθιά περούκα και ψεύτικα στήθη και επιχείρησε να αποδράσει από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας μαζί με τις οικογένειες άλλων κρατούμενων μετά την επίσκεψή τους.

Ο κρατούμενος, ο οποίος ήταν επικεφαλής μιας συμμορίας, κατάφερε να φτάσει λίγο πριν την έξοδο της φυλακής χρησιμοποιώντας την ταυτότητα της Jacinta Elvira Araujo η οποία είχε επισκεφτεί το σωφρονιστικό κατάστημα.

prison2

Ο 55χρονος πιάστηκε στα πράσα παρότι χρησιμοποίησε ακόμη και ρουζ και ροζ μανό νυχιών επειδή "ξέχασε" να λεπτύνει τη φωνή του όταν έφτασε η ώρα να παραλάβει την ταυτότητα κατά την έξοδό του από τη φυλακή.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Bayron Sauceda δήλωσε πως οι φύλακες είχαν ήδη προσέξει το περίεργο περπάτημα, καθώς ο κρατούμενος πάλευε να περπατήσει με τακούνια. Όταν όμως κάποιος τον ρώτησε τον αριθμό της ταυτότητάς του, η φωνή τον πρόδωσε.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ