Τουλάχιστον 24 νεκροί σε γάμο στην Ινδία από κατάρρευση τοίχου
Σε θρήνο μετατράπηκε ένας γάμος στην Ινδία, καθώς κατέρρευσε ένας τοίχος στην αίθουσα εκδηλώσεων καταπλακώνοντας δεκάδες καλεσμένους.
Ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για 24 νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους και τέσσερα παιδιά, ενώ σε 28 ανέρχονται οι τραυματίες.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η κατάρρευση προκλήθηκε από τις έντονες βροχοπτώσεις που επικρατούν στην επαρχία Μπαρατπούρ.
Η τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια του γεύματος. Τα θύματα έτρωγαν στο αίθριο του κτιρίου, ακριβώς δίπλα στον τοίχο που κατέρρευσε. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο τοίχος είχε μήκος 30 μέτρα και 4 μέτρα ύψος.
«Ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί καθώς είναι αρκετοί αυτοί που παραμένουν παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στους The Times of India.
Η Ρωσία εκτόξευσε 293 drones, 18 πυραύλους κατά της Ουκρανίας, λέει το Κίεβο
11:18
Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στο Σύνταγμα στις 19 και 20 Ιανουαρίου
11:16
Πηγές ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητά την κατάθεση της επιστολής παραίτησης των Ορκωτών Ελεγκτών
11:16
«Ψευδείς ειδήσεις και ύβρεις»: Το Οικουμενικό Πατριαρχείο απαντά στα «πυρά» της Μόσχας
11:14