Στις 14 Μαΐου ορκίζεται ο Μακρόν και την επόμενη «τρέχει» να δει τη Μέρκελ
Σύμβουλος του Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε πως η επίσκεψη του Μακρόν στο Βερολίνο τη Δευτέρα (15 Μαΐου), μία μέρα αφού αναλάβει τα καθήκοντα του ως πρόεδρος της Γαλλίας, υπογραμμίζει τη σημασία της σχέσης με τη Γερμανία για την επανεκκίνηση του ευρωπαϊκού σχεδίου.
«Θέλουμε να εργαστούμε από κοινού για μερικές προτεραιότητες: ασφάλεια, οικονομία, επενδύσεις και κοινωνική προστασία», είπε ο σύμβουλος.
Ο Μακρόν θα επισκεφθεί τα γαλλικά στρατεύματα στο εξωτερικό «πολύ σύντομα» μετά τη συνάντηση στο Βερολίνο, πρόσθεσε, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
ΕΛΛΑΔΑ
Αντιμέτωπος με βαριές ποινές ο σμήναρχος κατάσκοπος - Τα πρόσωπα που έχουν μπει στο κάδρο των Αρχών (vid)
08:10
ΕΛΛΑΔΑ
Στον ανακριτή οι «εγκέφαλοι» του κυκλώματος εμπορίας λαθραίων τσιγάρων - Βαρύ το κατηγορητήριο (vid)
08:01
ΕΛΛΑΔΑ
Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
07:51
ΕΛΛΑΔΑ
Εκτροπή απορριμματοφόρου στην Περιφερειακή Αιγάλεω - Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός (vid)
07:42
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ