Ποτέ ξανά στην Ουαλία: Πούλησαν τα πάντα για κάνουν το γύρο του κόσμου με τα παιδιά τους
Η Clare Fisher και ο σύζυγος της Ian αποφάσισαν να πουλήσουν όλα τα υπάρχοντά τους για να συγκεντρώσουν χρήματα και να κάνουν το γύρο του κόσμο μαζί με τα παιδιά τους.
Οι δύο γονείς είπαν στους συγγενείς τους ότι υπάρχει πιθανότητα να μην επιτρέψουν ξανά στην Ουαλία αλλά να εγκατασταθούν «στο μέρος που θα τους αρέσει περισσότερο».
«Ταξιδεύουμε αρκετά ως οικογένεια ούτως ή άλλως, τρεις φορές τον χρόνο αν είναι δυνατόν, και επιστρέψαμε πρόσφατα από το Ντουμπάι. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι μόνο όταν ταξιδεύουμε ή σχεδιάζουμε να ταξιδέψουμε», είπε η 31χρονη στην Wales Online.
Η Clare που εργάζεται ως προπονήτρια και ο 28χρονος Ian ο οποίος δουλεύει σε εταιρεία μέσων ενημέρωσης, αποταμιεύουν το κάθε ευρώ και ήδη εκποιούν τα υπάρχοντά τους για να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν.
To ζευγάρι επενδύει και σε εξοπλισμό για να καταγράψει την περιπέτειά του και να μοιραστεί τις ιστορίες του στο δικό του κανάλι στο YouTube, αλλά και στο Instagram και το Facebook.
Στο πρώτο σκέλος του ταξιδιού τους θα επισκεφθούν τη Μαγιόρκα, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, την Καμπότζη, τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία, τη Σρι Λάνκα, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και τα νησιά Φίτζι.
Στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ουαλία και ενδεχομένως να ταξιδέψουν στις Η.Π.Α και τον Καναδά.
Φθιώτιδα: Νεκρός 21χρονος οδηγός αυτοκινήτου μετά από μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο που θα παραλάμβανε μαθητές (pics)
09:02
Βολές Αραγτσί κατά Μακρόν γιατί δεν καταδίκασε τις επιθέσεις Ισραήλ και ΗΠΑ
08:55
Κικίλιας: Προτεραιότητά μας η προστασία των Ελλήνων ναυτικών και της ελληνικής ναυτιλίας
08:50
Συναγερμός στην Ουάσινγκτον: Drones εντοπίστηκαν πάνω από τη βάση όπου διαμένουν Ρούμπιο και Χέγκσεθ
08:43