To FBI προειδοποιεί την Ιταλία για τρομοκρατική επίθεση στο έδαφός της
Το FBI των ΗΠΑ προειδοποίησε τις ιταλικές μυστικές υπηρεσίες ότι υπάρχει κίνδυνος να διαπραχθούν τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) σε ιταλικό έδαφος, αλλά και στο Βατικανό.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, «σε απόρρητο έγγραφο που διαβιβάσθηκε στις αρχές της Ιταλίας, αναφέρεται ότι υπάρχουν τρεις πιθανοί στόχοι: η Βασιλική του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη, το θέατρο Λα Σκάλα και ο καθεδρικός ναός Ντουόμο στο Μιλάνο».
«Βάσει των στοιχείων αυτών, αποφασίσθηκε η περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας», γράφει η ιταλική εφημερίδα Ιl Fatto Quotidiano.
Παράλληλα, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa αναφέρει ότι το FBI απέστειλε στις ιταλικές μυστικές υπηρεσίες και πέντε ονόματα υπόπτων, αραβικής καταγωγής, καλώντας να γίνουν διεξοδικές έρευνες.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Γιατί έχει διαφορετική γεύση η Nutella στο διάστημα - Οι αστροναύτες της Artemis II εξηγούν (vid)
19:08
Φωτιά κοντά στο παλιό εργοστάσιο της Pirelli στην Πάτρα
18:56
Καταδίωξη σκάφους με 14 μετανάστες στην Σάμο - Συνελήφθη ο φερόμενος διακινητής
18:56
Για «ασυνήθιστη δραστηριότητα στα σύνορα με τη Λευκορωσία», κάνει λόγο ο Ζελένσκι
18:45