Σκαρφάλωσαν στην Golden Gate, έκαναν ακροβατικά και αναγκάζουν τις Αρχές να πάρουν μέτρα (Vid)
Δυο έφηβοι από το Wisconsin αναρριχήθηκαν στην διάσημη γέφυρα Golden Gate του Σαν Φρανσίσκο και τα ακροβατικά τους πονοκεφάλιασαν τις Αρχές καθώς επειγόντως πρέπει να αναθεωρήσουν τα μέτρα ασφαλείας.
Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouΤube δείχνει τις νυχτερινές περιπέτειες του Peter Teatime και του φίλου του Tommy Rector, στην πολυφωτογραφημένη γέφυρα.
«Ήταν μια σουρεαλιστική εμπειρία», δήλωσε ο Teatime στο τοπικό KGO και πρόσθεσε:« Είναι από τα φοβερότερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου».
Ο γενικός διευθυντής της γέφυρας, Denis Mulligan χαρακτήρισε τη συμπεριφορά των δυο νέων «απερίσκεπτη» και πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν να έχουν σκοτωθεί.
Η γέφυρα είχε το μεγαλύτερο μήκος τέτοιου τύπου κατασκευής στον κόσμο, όταν ολοκληρώθηκε το 1937. Είναι σύμβολο του Σαν Φρανσίσκο και μία από τις πλέον πολυσύχναστες καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος σύνδεσηςτης πόλης με το βορρά.
Τασούλας για επέτειο τουρκικής εισβολής: Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει κορυφαία προτεραιότητα
12:00
Τραγικός επίλογος: Στον 69χρονο που έπεσε από βάρκα ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Πιερία
11:52
«Επελαύνει» ο καύσωνας: Δύσκολα τα επόμενα 24ωρα με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 43 βαθμούς
11:48
Η Microsoft διευρύνει τον περιφερειακό ρόλο της Ελλάδας στη Νότια Ευρώπη
11:41