Σκαρφάλωσαν στην Golden Gate, έκαναν ακροβατικά και αναγκάζουν τις Αρχές να πάρουν μέτρα (Vid)
Δυο έφηβοι από το Wisconsin αναρριχήθηκαν στην διάσημη γέφυρα Golden Gate του Σαν Φρανσίσκο και τα ακροβατικά τους πονοκεφάλιασαν τις Αρχές καθώς επειγόντως πρέπει να αναθεωρήσουν τα μέτρα ασφαλείας.
Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouΤube δείχνει τις νυχτερινές περιπέτειες του Peter Teatime και του φίλου του Tommy Rector, στην πολυφωτογραφημένη γέφυρα.
«Ήταν μια σουρεαλιστική εμπειρία», δήλωσε ο Teatime στο τοπικό KGO και πρόσθεσε:« Είναι από τα φοβερότερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου».
Ο γενικός διευθυντής της γέφυρας, Denis Mulligan χαρακτήρισε τη συμπεριφορά των δυο νέων «απερίσκεπτη» και πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν να έχουν σκοτωθεί.
Η γέφυρα είχε το μεγαλύτερο μήκος τέτοιου τύπου κατασκευής στον κόσμο, όταν ολοκληρώθηκε το 1937. Είναι σύμβολο του Σαν Φρανσίσκο και μία από τις πλέον πολυσύχναστες καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος σύνδεσηςτης πόλης με το βορρά.
Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για 4.276 θέσεις επιτυχόντων του πρώτου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ
16:51
Ισπανία: «Κλιματικά καταφύγια» για την προστασία των πολιτών από τους καύσωνες ετοιμάζει ο Σάντσεθ
16:50
Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων σε αυτό
16:44
Τελεσίγραφο Λονδίνου στον Αμπράμοβιτς για τα 2,5 δισ. από την πώληση της Τσέλσι υπέρ της Ουκρανίας
16:39