Στην Ρώμη συνεχίζει την περιοδεία του ο Ντόναλντ Τραμπ (pics)
Στην Ρώμη βρίσκεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζοντας το πρώτο του επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό. Την Τετάρτη, ο πλανητάρχης θα συναντηθεί με τον πάπα Φραγκίσκο.
Η Ιταλία είναι ο τρίτος σταθμός του ταξιδιού του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε αρχικά τη Σαουδική Αραβία και κατόπιν το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη.
Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ και μετά θα επιστρέψει στην Ιταλία, αυτή τη φορά στη Σικελία, για τη σύνοδο της G7 στην Ταορμίνα.
Το προεδρικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 19.26 (ώρα Ελλάδας) στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης, όπου είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Για την Τετάρτη στις 9.30 το πρωί είναι προγραμματισμένη η συνάντησή του με τον επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, με τον οποίο φαίνεται ότι έχουν διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα: τη μετανάστευση, τη φιλελευθεροποίηση της οικονομίας, τη θανατική ποινή και άλλα. Μπορεί όμως να επικεντρώσουν τη συζήτησή τους σε θέματα στα οποία συμφωνούν, όπως είναι οι αμβλώσεις.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ θα ξεναγηθούν στην Καπέλα Σιστίνα. Στο πρόγραμμα του Τραμπ περιλαμβάνεται επίσης μια συνάντηση με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας ενώ την ίδια ώρα η Μελάνια Τραμπ θα επισκεφθεί το παιδιατρικό νοσοκομείο Μπαμπίνο Τζεζού.
Παθολογικά τα αίτια θανάτου του 90χρονου που εντοπίστηκε μέσα σε καταψύκτη
13:44
Μητσοτάκης για βιομηχανία: Προτεραιότητα οι επενδύσεις - Στόχος ένα πραγματικό αναπτυξιακό άλμα
13:43
Η Βόρεια Κορέα εξαπέλυσε βλήμα προς τη θάλασσα της Ιαπωνίας, αναφέρει η Σεούλ
13:38
«Φασματικές γραμμές», νέφος: Τα πρώτα στοιχεία για τη συντριβή πυραύλου της SpaceX στη Σελήνη
13:29