Η χειραψία Τραμπ – Μακρόν που έγινε viral
Την πρώτη τους συνάντηση είχαν σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Γάλλος νεοεκλογείς ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν, λίγο πριν από την έναρξη της συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Δεν ήταν όμως η συνάντηση αυτή καθαυτή που τράβηξε τα βλέμματα και πυροδότησε συζητήσεις και σχόλια αλλά η μεταξύ τους χειραψία. Ήταν τόσο δυνατή που, όπως σχολιάζει το Ρόιτερς, οι αρθρώσεις τους άσπρισαν και τα σαγόνια τους σφίχτηκαν.

Μάλιστα, ο Τραμπ ήταν εκείνος που φάνηκε να χαλαρώνει πρώτος το χέρι του, όχι όμως και ο Μακρόν ο οποίος εξακολουθούσε να του το σφίγγει. Η αποφασιστικότητα του Μακρόν, καταλήγει περιπαιχτικά το Ρόιτερς, ίσως γίνει μάθημα στη Μέρκελ μετά την αποτυχία της στη συνάντηση, πριν από λίγο καιρό, με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο να ανταλλάξει μαζί του χειραψία.
REUTERS/Jonathan Erns
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (12 Μαρτίου)
06:30
Eπιστρέφει η θερινή ώρα: Πότε γυρίζουμε μπροστά τους δείκτες του ρολογιού
06:00
Ψηφιακή ενδυνάμωση για ηλικιωμένους και ΑμεΑ - Δικαιούχοι και δομή προγράμματος
05:00
Voucher 750 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τους παρόχους - Πώς θα κάνετε αίτηση
04:00