Αερομαχίες βρετανικών και ρωσικών αεροσκαφών
Λύθηκε το μυστήριο με την επείγουσα απογείωση δύο βρετανικών μαχητικών αεροσκαφών τύπου Typhoon, το μεσημέρι του Σαββάτου.
Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το υπουργείο Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας, τα δύο μαχητικά απογειώθηκαν εκτάκτως από αεροπορική βάση της Σκωτίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν μια εισβολή ρωσικών αεροσκαφών στον βρετανικό εναέριο χώρο.
«Δύο αεροσκάφη τύπου Typhoon “σηκώθηκαν” από την βάση Lossiemouth της RAF σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο άμεσης αντίδρασης για την εισβολή δύο ρωσικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του Ηνωμένου Βασιλείου», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας, ενώ σημειώνεται ότι αμφότερα τα αεροσκάφη έχουν πλέον επιστρέψει με ασφάλεια στη βάση τους.
Σύμφωνα με το πρακτορείο reuters η Βρετανία συχνά προχωρά στην αναχαίτιση ρωσικών αεροσκαφών από τον εναέριο χώρο της.
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής
01:00
«Τέλος» στα μετρητά: Από 1η Οκτωβρίου όλα τα ενοίκια πληρώνονται αποκλειστικά μέσω τράπεζας
00:30
Δραματική διάσωση γυναίκας από φλεγόμενο κτήριο στο Βερολίνο
23:59
Πάρος: Βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό για μια θέση πάρκινγκ - «Με βάρεσε πρώτος» λέει ο οδηγός
23:50