Βερολίνο: Λάθος συναγερμός για παγιδευμένο όχημα κινητοποίησε την αστυνομία (pics&vids)
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία του Βερολίνου μετά τον εντοπισμό ύποπτου οχήματος έξω από νηπιαγωγείο. Οι αρχικές υποψίες περί ύπαρξης εκρηκτικών εντός του αυτοκινήτου, διαψεύστηκαν.
Το όχημα εντοπίστηκε κοντά σε νηπιαγωγείο στο Σόνεμπεργκ και στο σημείο έφτασε άμεσα ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. Ολόκληρη η περιοχή έκλεισε από την αστυνομία και η κίνηση εκτράπηκε σε άλλον δρόμο.
Οι Αρχές επιβεβαίωσαν πως το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί ως κλεμμένο και η έντονη ανησυχία προκλήθηκε λόγω ενός δοχείου με βενζίνη και καλωδίων, που εξείχαν από το όχημα, όπως αναφέρει το RT.
Ειδικό ρομπότ έφτασε στο σημείο για να το ελέγξει χωρίς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Tο ρομπότ έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου, όμως, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές μέσω twitter, τα καλώδια ήταν μέρος ενός αυτοσχέδιου μηχανισμού φόρτισης USB.
Άντρας, ο οποίος ομολόγησε πως του ανήκει το όχημα, είναι στα χέρια της αστυνομίας και ανακρίνεται.
SPONSORED
Εύβοια: Τα 5,2 Ρίχτερ ο κύριος σεισμός, ζημιές σε παλιά κτήρια - Αυτοψία από κλιμάκιο του ΟΑΣΠ
09:49
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 38χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος φορτηγό
09:44
Κορυφαίος προορισμός της Ευρώπης η Αστυπάλαια - Αυθεντική και βιώσιμη ταξιδιωτική εμπειρία
09:44
Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα: Νεκρός 29χρονος οδηγός μηχανής
09:37