ΚΟΣΜΟΣ

Μετανιωμένος ο Tiger Woods: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των ενεργειών μου»

Μετανιωμένος ο Tiger Woods: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των ενεργειών μου»
Orlando Ramirez-USA TODAY Sports/File Photo

Μετανιωμένος για την πράξη του δήλωσε ο θρύλος του γκολφ, Tiger Woods, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα, κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Με δήλωσή του στα Μέσα Ενημέρωσης ο Woods προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι «δεν συνειδητοποίησα ότι το μείγμα των φαρμάκων με επηρέασε τόσο έντονα» και τόνισε, σύμφωνα με το CNNi:

Κατανοώ τη σοβαρότητα της πράξης μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των ενεργειών μου.

Ο Woods κρατήθηκε σε τοπική φυλακή και αφέθηκε ελεύθερος μερικές ώρες αργότερα, όπως δείχνουν τα αρχεία του γραφείου του σερίφη που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, μεταδίδει το CNNi.

2017 05 29T160324Z 939023691 RC19B5406520 RTRMADP 3 GOLF WOODS

(Πηγή: Palm Beach County Sheriff's Office/Handout via REUTERS)

Ο 41χρονος έχει υποβληθεί σε πλήθος επεμβάσεων στη μέση τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατη αυτή πριν από έναν μήνα. Δεν έχει παίξει σε κάποιον αγώνα γκολφ από τον Φεβρουάριο.

Ο ίδιος έγραψε για την πρόσφατη επέμβασή του ότι ένιωσε μεγάλη ανακούφιση από τον πόνο και ότι είχε καιρό να νιώσει τόσο καλά. Είπε ακόμα ότι ήταν αισιόδοξος για την επιστροφή του στους αγώνες, αλλά ότι δεν βιαζόταν κιόλας.

«Προς το παρόν, η μοναδική μου προτεραιότητα είναι η ανάρρωση και να κάνω αυτά που μου λένε οι γιατροί. Συγκεντρώνομαι σε βραχυπρόθεσμους στόχους», έγραψε ακόμα.

Tiger Woods, arrested on suspicion of DUI, blames prescriptions

ΔΗΜΟΦΙΛΗ