Το ατύχημα του Βέλγου πρωθυπουργού - Δείτε το απρόοπτο που τον... κούφανε (pics&vid)
Σοβαρά προβλήματα ακοής αντιμετωπίζει ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ λόγω της εκπυρσοκρότησης του αφέτη, που δεν ήταν άλλος από την Πριγκίπισσα Aστρίντ του Βελγίου, κατά την έναρξη του Μαραθωνίου των Βρυξελλών.
Ο Βέλγος πρωθυπουργός ήταν δίπλα στην Πριγκίπισσα τη στιγμή που πυροβόλησε για να αρχίσει ο Μαραθώνιος με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην ακοή του.
Στο νοσοκομείο, όπου μετέβη μετά την έναρξη του Μαραθωνίου, του συνέστησαν ειδική αγωγή και πρόσθετες εξετάσεις που μεταξύ άλλων είχαν ως αποτέλεσμα την αδυναμία του να μετάσχει σε προγραμματισμένη συζήτηση στη βελγική Βουλή.
Ωστόσο, όπως αναφέρει ο βελγικός Τύπος, οι γιατροί θεωρούν πως η ακοή του σύντομα θα αποκατασταθεί πλήρως.
ΚΟΣΜΟΣ
Με μωβ χρώματα καταστήματα στο κέντρο της Σεούλ αναμένουν θαυμαστές των BTS απ' όλο τον κόσμο
12:00
ΕΛΛΑΔΑ
Περιφέρεια Αττικής: Aποκατάσταση δαπέδων σε αθλητικούς χώρους 20 σχολείων του Δήμου Δάφνης - Υμηττού
11:55
ΕΛΛΑΔΑ
Διαδοχικές σεισμικές δονήσεις σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία
11:45
ΕΛΛΑΔΑ
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Κωνσταντοπούλου - Καρυστιανού: Να κινηθούν οι ποινικές διώξεις αυτεπάγγελτων αδικημάτων
11:43
CULTURE