ΚΟΣΜΟΣ

Ποιος κυβερνά αυτόν τον κόσμο; Ευρωπαίοι πρωθυπουργοί τρολάρουν τον Τραμπ (pics)

Ποιος κυβερνά αυτόν τον κόσμο; Ευρωπαίοι πρωθυπουργοί τρολάρουν τον Τραμπ (pics)
Saudi TV via Reuters

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον πρόεδρο της Αιγύπτου να ακουμπούν με τα χέρια τους σε μία φωτεινή σφαίρα λες και βγήκαν από ταινία με... μάγισσες.

Το στιγμιότυπο που προκάλεσε πολλές συζητήσεις αποφάσισαν να διακωμωδήσουν πέντε πρωθυπουργοί Ευρωπαϊκών κρατών, κρατώντας όμως μία μπάλα ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τους πρωθυπουργούς της Σουηδίας, της Ισλανδίας, της Δανίας, της Φινλανδίας και της Νορβηγίας.

Κατά τη διάρκεια συνάντησής τους εκτός από το θέμα της καλύτερης συνεργασίας μεταξύ τους, φαίνεται ότι στο επίκεντρο βρέθηκε και η φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον αμερικανό Πρόεδρο. Έτσι, αποφάσισαν να φωτογραφηθούν αναλόγως, ακουμπώντας όμως μία μπάλα ποδοσφαίρου και επιλέγοντας ένα πιο φωτεινό φόντο.

Είναι άγνωστο ποιος είχε την έμπνευση για αυτό το τρολάρισμα, ωστόσο, η πρωθυπουργός της Νορβηγίας έσπευσε να ανεβάσει τη φωτογραφία στο facebook, μαζί με αυτή με τον Τραμπ, τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον πρόεδρο της Αιγύπτου.

«Ποιος κυβερνά αυτόν τον κόσμο; Δεν ξέρω τι σκέφτονταν οι ηγέτες στην επάνω φωτογραφία. Στην από κάτω οι πέντε πρωθυπουργοί κρατούν μια μπάλα με τους στόχους της βιωσιμότητας. Ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουν έναν οδικό χάρτη για το μέλλον» έγραψε η Έρνα Σόλμπεργκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ