Διαρρήκτες έκλεψαν 30.000 προφυλακτικά από αποθήκη του Λας Βέγκας (vid)
‘Άγνωστοι τρύπωσαν σε αποθήκη στο Λας Βέγκας και έκλεψαν 30.000 προφυλακτικά από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών.
Μια ημέρα μετά την κλοπή των προφυλακτικών οι διαρρήκτες ξαναχτύπησαν την αποθήκη κλέβοντας αυτή τη φορά ερωτικά παιχνίδια συνολική αξίας 15.000 δολλαρίων. Mεταξύ άλλων έκλεψαν 33 συσκευές για μασάζ στον προστάτη και 48 ερωτικά βοηθήματα.
Οι κινήσεις των διαρρηκτών καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας της εταιρίας, ενώ πλάνα από το βίντεο ανέβηκαν στο λογαριασμό της στο Twitter.
Στη δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Pavle Sedic, είπε: «Τι πάρτι ετοιμάζουν αυτοί οι διαρρήκτες; Θα μπορούσαμε να τους είχαμε σπονσοράρει. Μια πρόσκληση ήταν αρκετή».
Η εταιρία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό των διαρρηκτών αναγνωρίζοντας επίσης την «γελοία φύση» του εγκλήματος.
SPONSORED
Απολύσεις στις μυστικές υπηρεσίες σχεδιάζει ο Τραμπ - «Αχρείαστο το γραφείο του διευθυντή»
21:28
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 27 εκατομμύρια ευρώ
21:20
Με τον Σρέντερ συναντήθηκε ο Πούτιν - Τον θέλει μεσολαβητή στις συνομιλίες για την Ουκρανία
21:20
«Βολές» Καρυστιανού κατά Τσίπρα: «Λέει ψέματα, το «όχι» το έκανε «ναι» - Βολικός αντίπαλος της ΝΔ»
21:15