«Αναγκαία» χαρακτήρισε τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα η Μέρκελ
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ χαρακτήρισε «αναγκαία» τη συμφωνία του Παρισιού για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, εκφράζοντας την ικανοποίησή της ότι και κυβερνήσεις άλλων κρατών υποστηρίζουν την ίδια άποψη.
Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για το αν οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από τη συμφωνία του Παρισιού, η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε πως «σε ό,τι αφορά τη Γερμανία, θέλω να πω ότι θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τους όρους της συνθήκης του Παρισιού».
«Αυτή είναι, κατά την άποψή μου, μια αναγκαία συνθήκη», δήλωσε η Μέρκελ σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, τονίζοντας πως «αναμένει την απόφαση» του Αμερικανού προέδρου.
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Χτύπημα σε πετροχημικό εργοστάσιο στη Σαουδική Αραβία - «Ο Τραμπ μπορεί να πάρει πίσω το τελεσίγραφο, αν δει σημάδια για συμφωνία»
08:30
CULTURE
«The Testaments»: Η επική συνέχεια του «The Handmaid’s Tale» που σαγηνεύει και σοκάρει
08:26
ΧΡΗΜΑ
Fuel Pass: Με «οδηγό» τον ΑΦΜ πλέον οι αιτήσεις, τι άλλαξε στη διαδικασία - Τα εισοδηματικά κριτήρια και τα ποσά
08:25
ΕΛΛΑΔΑ
Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Τα σήματα της κοινωνίας και η επιδημιολογία μας οδηγούν
08:18
ΕΛΛΑΔΑ