Κύπρια πολιτικός προς Αλέξη Τσίπρα: Μάζεψε τους ανιστόρητους της κυβέρνησης σου
Το ερχόμενο Σάββατο, ο Πάνος Καμμένος θα επισκεφτεί την Κύπρο και θα απευθύνει χαιρετισμό σε συνέδριο για τον Γρίβα μαζί με τον ομόλογό του Χριστόφορο Φωκαΐδη. Επίσκεψη που προκαλεί αντιδράσεις στην Κύπρο με την βουλευτή του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, να απευθύνεται μέσω facebook στον Αλέξη Τσίπρα και να λέει: "Μάζεψε τους ανιστορητους της κυβέρνησης σου".
Αλέξη Τσίπρα μάζεψε τους ανιστορητους της κυβέρνησης σου. Δεν φτανει που ο δικός μας προεδρος Αναστασιαδης στεκεται διπλα απο τον υπαρχηγο της ΕΟΚΑ Β καμαρωτος και κανει δηλωσεις, αυτο εγινε μόλις πριν 3 μερες, τωρα εχουμε τους δικους σου ανιστορητους. Ειπαμε κλαδο ελαιας αλλα τελικα αυτο ειναι ως να ασελγειτε στη μνημη των θυματων της προδοσίας του 1971 - 1974 αλλα και στη μνημη των δικων σας του 1944 . Μην αρχισω να καταγραφω τι ελεγαν στην ελλαδα για τον Γριβα και την " Χ" εκτος αν ο Καμενος δεν γνωριζει ουτε την ιστορία του Ελληνικου Εθνους ...", γράφει η πολιτικός.
Το συνέδριο θα ασχοληθεί από την είσοδο του Γρίβα στη στρατιωτική σχολή μέχρι το 1967. Μερίδα του Κυπριακού τύπου κάνει λόγο για κίνηση- πρόκληση για τον κυπριακό λαό και τονίζει ότι το συνέδριο σταματά στο 1967 γιατί φοβάται να ασχοληθεί με την περίοδο 1971-74.
Ο Κυπριακός τύπος κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ότι η ενέργεια του αυτή είναι σαν να τιμά τον Γεώργιο Παπαδόπουλο στην Ελλάδα.
«Ταυτίζεται με τη χούντα και την ΕΟΚΑ Β’. Διότι το συνέδριο στοχεύει στον εξαγνισμό του Γρίβα. Ας το σκεφτεί λοιπόν, έχει χρόνο» γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα dialogos.
Ο Πούτιν βγάζει για πρώτη φορά στη θάλασσα το πυρηνικό «υποβρύχιο της Αποκάλυψης»
14:52
Κρυπτονομίσματα και χρυσός επιστρέφουν στο επίκεντρο - Ο ρόλος των ομολόγων
14:51
Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο 44χρονος μετά την καταγγελία βιασμού από την εν διαστάσει σύζυγό του
14:43
Fitch: Πλεονάσματα, δυνατές τράπεζες και μείωση χρέος «οδήγησαν» στις αναβαθμίσεις της Ελλάδας
14:27