Μέρκελ: Μετά τις γερμανικές εκλογές οι νέες εμπορικές συνομιλίες ΕΕ-ΗΠΑ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν καλύτερο να περιμένει τις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου στη Γερμανία πριν ξεκινήσει εκ νέου εμπορικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ.
«Υπάρχουν πολύ θετικά σχόλια από την αμερικανική πλευρά, από τον Αμερικανό υπουργό Εμπορίου (Γουίλμπουρ) Ρος. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι κάπως επιφυλακτική αυτή τη στιγμή κυρίως διότι θέλουν να ολοκληρώσουν (μια εμπορική συμφωνία) με την Ιαπωνία», δήλωσε η Μέρκελ στα Εμπορικά Επιμελητήρια στο Γκράιφσβαλντ.
«Θα εξαρτηθούν πολλά από τα κράτη-μέλη, εάν θέλουμε να πιέσουμε και πάλι γι’ αυτό και ειλικρινά θα περίμενα έως μετά τις γερμανικές εκλογές διότι μια νέα γερμανική κυβέρνηση πρέπει να ψηφίσει ξεκάθαρα για αυτό», δήλωσε.
ΧΡΗΜΑ
Έως πότε γίνονται οι αλλαγές στο Ε9 - Αναλυτικά οι διορθώσεις στην πλατφόρμα
05:00
ΧΡΗΜΑ
Ποιοι θα πληρώσουν διπλό ΕΝΦΙΑ φέτος - Ποιοι δικαιούνται μείωση 20%
04:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Πότε σταματούν οι αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων
03:00
ΧΡΗΜΑ
Νέες τιμές στο ρεύμα από 1η Φεβρουαρίου - Ποιες οι χρεώσεις ανά κατηγορία
02:00
ΧΡΗΜΑ