Επίθεση στο Λονδίνο: Στο πλευρό των τραυματιών ο Κάρολος και η Καμίλα
Τους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στο Λονδίνο το περασμένο Σάββατο, αλλά και το ιατρικό προσωπικό που τους φροντίζει, επισκέφθηκαν την Τρίτη ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα.
Η Δούκισσα της Κορνουάλης εξήρε το έργο των βρετανικών υπηρεσιών που ανταποκρίθηκαν άριστα μετά την επίθεση των ακραίων ισλαμιστών στο κεντρικό Λονδίνο.
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του, Καμίλα, επισκέφθηκαν το Βασιλικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται 12 από τους τραυματίες. Πήγαν επίσης στην αίθουσα ειδικών επιχειρήσεων της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που τη βραδιά της επίθεσης μετατράπηκε σε κέντρο διοίκησης των αρχών.
"Είναι η Βρετανία στα καλύτερά της, σωστά; Όλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, δεν φαίνεται να υπάρχει πανικός. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους" σχολίασε η Καμίλα μιλώντας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Πηγή: REUTERS/Peter Nicholls
"Όλοι ενθουσιαστήκαμε με την επίσκεψη. Οι προηγούμενες ήταν δύο δύσκολες ημέρες", είπε στο Reuters TV μια νοσοκόμα, η Γκουέν Χέντινγκ.

Πηγή:REUTERS/Peter Nicholls
Η επίθεση του Σαββάτου, στην πολυσύχναστη περιοχή Μπόροου Μάρκετ του Λονδίνου, ήταν η τρίτη που σημειώνεται στη Βρετανία μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες. Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τους τρεις δράστες μέσα σε οκτώ λεπτά αφότου έλαβαν την πρώτη κλήση για βοήθεια.
Σήμερα στη Βουλή η ψήφιση της ρύθμισης για τα δάνεια του νόμου Κατσέλη - Τι προβλέπει
08:48
Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν θα απολογηθώ σε κανέναν - Άκυρο το ένταλμα σύλληψης»
08:44
Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η 29χρονη που μαχαίρωσε τον 24χρονο σύντροφό της
08:40
Κίνηση: Μεγάλες καθυστερήσεις στον Κηφισό - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας και Αττική Οδό (χάρτης)
08:34