Λήξη συναγερμού στη Δανία: Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων
Έληξε ο συναγερμός που σήμανε νωρίτερα στο λιμάνι Ρόντμπι της Δανίας έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα και η κυκλοφορία των πορθμείων συνεχίζεται κανονικά.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Αρχές: «Η αστυνομία ερεύνησε τα πρώτα πορθμεία και έπειτα από εξέταση τους δόθηκε η άδεια να αναχωρήσουν και πάλι».
«Λάβαμε μια απειλή τηλεφωνικώς και δεν είχαμε άλλη πληροφορία από αυτήν, άρα αναστείλαμε την κυκλοφορία όλων των πορθμείων», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της εταιρίας, η Ανέτ Ούστρουπ Σβέντσεν.
Η ναυτιλιακή εταιρεία Scandlines επιβεβαίωσε επίσης την επανάληψη της κυκλοφορίας ανάμεσα στη Δανία και στη Σουηδία. «Όλα έγιναν ήρεμα και χωρίς δραματικές καταστάσεις», διαβεβαίωσε ακόμη η αστυνομία.
«Φώναξαν “συναγερμός για βόμβα” από τα μεγάφωνα, στη συνέχεια δεν μάθαμε τίποτε περισσότερο», δήλωσε ένας επιβάτης, ο Γιαν Γκούσταφσον, στην τοπική εφημερίδα Sydsvenskan.
SPONSORED
«Κατάφωρη παραβίαση» της εκεχειρίας οι επιθέσεις του Ιράν στο Κουβέιτ, λέει η CENTCOM
15:22
Συνάντηση Μητσοτάκη με την Ευρωπαία Επίτροπο Περιβάλλοντoς – «Υπόδειγμα αλληλεγγύης ο RescEU»
15:22
Booking: Άνοδος 21% στις αναζητήσεις των Ελλήνων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
15:14
Συνελήφθη 57χρονος δραπέτης φυλακών για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική
15:13