Το Ισραήλ θα προχωρήσει σε ανέγερση 1.500 κατοικιών στη Δυτική Όχθη
Ακόμη 1.500 κατοικίες θα αναγείρει το Ισραήλ στους εβραϊκούς οικισμούς στη Δυτική Όχθη, ανεβάζοντας τον αριθμό τους σε 3.000 και πλέον.
Η απόφαση αυτή, που δημοσιοποιήθηκε από την ισραηλινή μη κυβερνητική οργάνωση Ειρήνη Τώρα, η οποία καταδικάζει την ισραηλινή εποικιστική δραστηριότητα, ελήφθη εν μέσω της επετειακής περιόδου από τα 50 χρόνια από τον Πόλεμο των Έξι Ημερών, που σηματοδότησε την έναρξη της ισραηλινής κατοχής και της εποικιστικής δραστηριότητας στα Παλαιστινιακά Εδάφη.
Την Τρίτη, η επιτροπή που υπάγεται στο ισραηλινό υπουργείο Άμυνας έδωσε την προκαταρκτική έγκρισή της στα σχέδια ανέγερσης 1.500 κατοικιών.
Τα σχέδια για την ανέγερση νέων κατοικιών στους εβραϊκούς οικισμούς περνούν από πολλά στάδια προτού εγκριθούν οριστικά και αρχίσει η ανέγερσή τους.
Δήμας: «Άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών στην Κυψέλη» – Τι είπε για το κυκλοφοριακό
11:37
Αλλάζει αύριο ο καιρός, έρχονται καταιγίδες: Πού θα βρέχει έως την Τετάρτη-Πότε επηρεάζεται η Αττική
11:36
Axios: Iρανικά σχέδια για δολοφονίες Αμερικανών αξιωματούχων - Σε επιφυλακή οι πρεσβείες των ΗΠΑ
11:19
Από το βουνό, στη θάλασσα: Γιώργος Τσιάνος, ο άνθρωπος πίσω από το «Amphibian»
11:12