Το Ισραήλ θα προχωρήσει σε ανέγερση 1.500 κατοικιών στη Δυτική Όχθη
Ακόμη 1.500 κατοικίες θα αναγείρει το Ισραήλ στους εβραϊκούς οικισμούς στη Δυτική Όχθη, ανεβάζοντας τον αριθμό τους σε 3.000 και πλέον.
Η απόφαση αυτή, που δημοσιοποιήθηκε από την ισραηλινή μη κυβερνητική οργάνωση Ειρήνη Τώρα, η οποία καταδικάζει την ισραηλινή εποικιστική δραστηριότητα, ελήφθη εν μέσω της επετειακής περιόδου από τα 50 χρόνια από τον Πόλεμο των Έξι Ημερών, που σηματοδότησε την έναρξη της ισραηλινής κατοχής και της εποικιστικής δραστηριότητας στα Παλαιστινιακά Εδάφη.
Την Τρίτη, η επιτροπή που υπάγεται στο ισραηλινό υπουργείο Άμυνας έδωσε την προκαταρκτική έγκρισή της στα σχέδια ανέγερσης 1.500 κατοικιών.
Τα σχέδια για την ανέγερση νέων κατοικιών στους εβραϊκούς οικισμούς περνούν από πολλά στάδια προτού εγκριθούν οριστικά και αρχίσει η ανέγερσή τους.
Κάγια Κάλας για Ιράν: Δεν χρειαζόμαστε ακόμη έναν πόλεμο σε μια ήδη αποσταθεροποιημένη περιοχή
13:53
Τραγωδία στο Βελούχι: Νεκρός ο 74χρονος ορειβάτης - Βρέθηκε η σορός του σε χαράδρα
13:43
Το Ευρωκοινοβούλιο θα «παγώσει» την επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ ΕΕ - ΗΠΑ, λένε ευρωβουλευτές
13:40
Το υπόγειο Παρίσι και οι κατακόμβες: H πιο σκοτεινή και συναρπαστική πλευρά της πόλης
13:30