ΚΟΣΜΟΣ

Ποια είναι η γυναίκα καμικάζι που ανατινάχθηκε στο Παρίσι

Ποια είναι η γυναίκα καμικάζι που ανατινάχθηκε στο Παρίσι
dhnet.be

Στη δημοσιότητα έδωσε η βελγική εφημερίδα dhnet.be τη φωτογραφία της γυναίκας καμικάζι που ανατινάχθηκε χθες στην αστυνομική επιχείρηση στο Σεν Ντενί.

Πρόκειται για την Hasna Aitboulahcen, ξαδέρφη του Αμπντελχαντίμ Αμπαούντ, η οποία και πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη.

Έγινε έτσι η πρώτη γυναίκα καμικάζι που ανατινάχθηκε επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η γυναίκα είχε γεννηθεί στις 12 Αυγούστου του 1989 στη Γαλλία ενώ υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Χάσνα εργαζόταν σε εταιρεία τοιχοποιίας έως το 2012.

Η εισαγγελία των Παρισίων ερευνά κάθε λεπτομέρεια της ζωής της νεαρής γυναίκας ενώ ένα ακόμη ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση της Τετάρτης.

Πρόκειται για διάλογο που είχε η Αϊτμπουλαχσέν με τους αστυνομικούς που είχαν έρθει να τη συλλάβουν, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που έληξε με τον θάνατό της.

"Πού είναι ο φίλος σου" ακούγονται να φωνάζουν οι αστυνομικοί στο παρακάτω βίντεο, με τη γυναίκα να απαντά ουρλιάζοντας "δεν είναι φίλος μου".

"Πού είναι" την ξαναρωτούν οι αστυνομικοί χωρίς όμως να προλάβουν να πάρουν απάντηση, αφού εκείνη άρχισε να τους πυροβολεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ