Βρετανικές εκλογές: Η Μέι έπαιξε και έχασε (pics&vids)
Μεγάλη πολιτική έκπληξη συνιστούν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των πρόωρων βρετανικών εκλογών καθώς οι Συντηρητικοί της Τερέζα Μέι αν και είναι στην πρώτη θέση δεν καταφέρνουν να κερδίσουν την αυτοδυναμία στο Κοινοβούλιο την ώρα που οι Εργατικοί του Τζέρεμι Κόρμπιν καταγράφουν τεράστια άνοδο εδρών σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.
Τα πράγματα εξελίσσονται χειρότερα για την Μέι ακόμα και από τα πρώτα exit poll ενώ ήδη ο Τζέρεμι Κόρμπιν έχει ζητήσει την παραίτηση της βρετανίδας πρωθυπουργού.
Τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούν πλέον βέβαιο ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα διαμορφώσει ένα "μετέωρο Κοινοβούλιο" ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες συζητήσεις τόσο για το πολιτικό μέλλον της Τερέζα Μέι όσο και για τον τρόπο με τον οποίο η Βρετανία θα συνεχίσει πλέον τις διαπραγματεύσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υλοποίηση του Brexit.
Δείτε τις νεότερες εξελίξεις στο live blogging του CNN
4 Οκτωβρίου: 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας
10:12
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Κω - Σηκώθηκε ένα ελικόπτερο
10:06
Γιατί η Ελλάδα προσελκύει περισσότερα καλώδια όσο αυξάνονται τα data centers
09:56
Μαζωνάκης: Η κατάθεση του υπνοθεραπευτή - Τι είπε για πλασμαφαίρεση και επικοινωνία με τους γιατρούς
09:54