Άμστερνταμ: Αυτοκίνητο χτύπησε πεζούς, οκτώ οι τραυματίες
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς, ωστόσο η αστυνομία απέκλεισε σχεδόν αμέσως το ενδεχόμενο το επεισόδιο να είχε κάποια σχέση με τρομοκρατία.
Συνολικά από το περιστατικό αυτό, οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά, όπως μετέδωσε το Reuters. Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει παράνομα για να κάνουν σύσταση στον οδηγό. Τότε το αυτοκίνητο ξεκίνησε απότομα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολλούς ανθρώπους.
Η αστυνομία ανέφερε με ανάρτηση στο Twitter ότι: «μίλησε με τον ύποπτο. Δεν φαίνεται η ενέργειά του να ήταν εσκεμμένη».
Δύο άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, φέροντας σοβαρούς τραυματισμούς ενώ άλλοι τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο του περιστατικού.
Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε για ανάκριση.
Βεδουίνικες κοινότητες εγκαταλείπουν χωριά στη Δυτική Όχθη λόγω ισραηλινών επιθέσεων
12:28
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρησαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:12