ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ πήγε… απρόσκλητος σε δεξίωση γάμου στο New Jersey (vid)

Ο Τραμπ πήγε… απρόσκλητος σε δεξίωση γάμου στο New Jersey (vid)
REUTERS/Jonathan Ernst

Μία αναπάντεχη επίσκεψη  δέχθηκαν στη δεξίωση του γάμου τους η Kristen Piatkowski και ο Tucker Gladhill: ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πέρασε να τους ευχηθεί «βίον ανθόσπαρτο».

Λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ, ο αμερικανός πρόεδρος έφτασε στο Trump National Golf Club, που βρίσκεται στο New Jersey. Κανείς δεν γνώριζε ότι ο Τραμπ θα ήταν στη Λέσχη το Σαββατοκύριακο, με την άφιξή του να γίνεται γνωστή μόνο όταν ξεκίνησαν οι πυρετώδεις προετοιμασίες του γάμου.

Μόλις μπήκε στην αίθουσα που βρισκόταν σε εξέλιξη το πάρτι του γάμου, ο Ντόναλντ Τραμπ ρώτησε να μάθει τα ονόματα του νιόπαντρου ζευγαριού. Χαιρέτησε τη νύφη, τον γαμπρό και έβγαλε μαζί τους φωτογραφίες, με τους προσκεκλημένους να τον χειροκροτούν και να φωνάζουν δυνατά «Αμερική»!.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε πηγή που ήταν στο πάρτι, ο Αμερικανός πρόεδρος υπέγραψε και μοίρασε στους καλεσμένους μερικά καπέλα στα οποία αναγραφόταν η φράση: «Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά» (Make America Great Again).

Ο Λευκός Οίκος δεν προέβη σε κάποια ανακοίνωση αναφορικά με τις δραστηριότητες του προέδρου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι που ακολουθούν τον Αμερικανό πρόεδρο στα ταξίδια του, έμαθαν για την επίσκεψή του στη δεξίωση του γάμου, όταν αναρτήθηκαν σχετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Trump crashes New Jersey wedding, By Ashley Killough, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ