Μοσούλη: Τροφική δηλητηρίαση έπαθαν εκατοντάδες πρόσφυγες (pics)
Εκατοντάδες άνθρωποι προσβλήθηκαν από τροφική δηλητηρίαση το βράδυ της Δευτέρας σε καταυλισμό προσφύγων ανατολικά της Μοσούλης και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής.
Οι άνθρωποι άρχισαν να κάνουν εμετό και ορισμένοι έχασαν τις αισθήσεις τους έπειτα από το δείπνο του Ιφτάρ, της διακοπής της νηστείας του ραμαζανιού, εξήγησε ο βουλευτής Ζάχεντ Χατούν, μέλος της επιτροπής εκτοπισμένων του ιρακινού κοινοβουλίου, όπως μετέδωσε το Reuters.
Φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο Twitter δείχνουν την άσχημη εικόνα που επικρατούσε στο κέντρο φιλοξενίας.
Δεκάδες άνθρωποι μεταξύ τους και πολλά παιδιά υποφέρουν από την δηλητήριαση. Σε κάποια από αυτά τα άτομα έχει χορηγηθεί ορός, για να καθαρίσει το αίμα τους.
Το γεύμα που έφαγαν:
Ο καταυλισμός βρίσκεται στο αλ-Χάζερ, στην οδική αρτηρία που συνδέει την Μοσούλη με το Ερμπίλ και φιλοξενεί πλήθος ανθρώπων που διέφυγε από την Μοσούλη κατά την διάρκεια της επίθεσης για την εκδίωξη των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους από τη πόλη.
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56
«Χειροπέδες» στους δύο βαρυποινίτες που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές του Βόλου
23:47
Χαμόγελο του παιδιού: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου στη Χαλκιδική (pic)
23:38
Χίος: Συνελήφθησαν τα εφτά άτομα τα οποία τραυματίστηκαν κατασκευάζοντας ρουκέτες
23:30