Κλοπή μυστήριο: Ζευγάρι έκλεψε επώνυμα εσώρουχα μεγάλης αξίας
Γυναικεία εσώρουχα αξίας 2300 δολαρίων έκλεψαν άγνωστοι από κατάστημα στην πολιτεία του Μιζούρι.
Το ζευγάρι, ένας άνδρας και μια γυναίκα μπήκαν στο κατάστημα γνωστής εταιρίας εσωρούχων και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους τοποθέτησαν τα κλοπιμαία σε άδειες τσάντες που είχαν μαζί τους.
«Έφτασαν στο κατάστημα κρατώντας μεγάλες, άδειες τσάντες. Τις γέμισαν πολύ γρήγορα», δήλωσε ο προϊστάμενος ασφαλείας του εμπορικού κέντρου.
Λίγη ώρα αργότερα ένας υπάλληλος αντιλήφθηκε ότι από κάποιο ράφι έλειπαν πάρα πολλά εσώρουχα και σήμανε συναγερμός.
Σύμφωνα με τις αρχές δυο είναι τα σενάρια για μια τέτοια κλοπή. Είτε πρόκειται για ζευγάρι φετιχιστών είτε έχουν πελάτες που θέλουν να αγοράσουν μισοτιμής ένα επώνυμο εσώρουχο.
CULTURE
Στο λιμάνι της Ύδρας σήμερα ο Μπραντ Πιτ: Τα εντυπωσιακά σκηνικά εποχής και το «ιστορικό» δελφίνι (vid)
09:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λαζαρίδης για δηλώσεις Δένδια: «Στο τέλος της ημέρας θα κριθούμε όλοι μας - Να μην ρίχνουμε νερό στον μύλο της εσωστρέφειας»
09:26
CULTURE
Μακάβριο μυστήριο 3.000 ετών: Ομαδικός τάφος με 77 ανθρώπους και...μία αγελάδα στη Σερβία
09:25
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι στο Σιάτλ - Πέντε νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης (pic)
09:15
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ