Κλοπή μυστήριο: Ζευγάρι έκλεψε επώνυμα εσώρουχα μεγάλης αξίας
Γυναικεία εσώρουχα αξίας 2300 δολαρίων έκλεψαν άγνωστοι από κατάστημα στην πολιτεία του Μιζούρι.
Το ζευγάρι, ένας άνδρας και μια γυναίκα μπήκαν στο κατάστημα γνωστής εταιρίας εσωρούχων και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους τοποθέτησαν τα κλοπιμαία σε άδειες τσάντες που είχαν μαζί τους.
«Έφτασαν στο κατάστημα κρατώντας μεγάλες, άδειες τσάντες. Τις γέμισαν πολύ γρήγορα», δήλωσε ο προϊστάμενος ασφαλείας του εμπορικού κέντρου.
Λίγη ώρα αργότερα ένας υπάλληλος αντιλήφθηκε ότι από κάποιο ράφι έλειπαν πάρα πολλά εσώρουχα και σήμανε συναγερμός.
Σύμφωνα με τις αρχές δυο είναι τα σενάρια για μια τέτοια κλοπή. Είτε πρόκειται για ζευγάρι φετιχιστών είτε έχουν πελάτες που θέλουν να αγοράσουν μισοτιμής ένα επώνυμο εσώρουχο.
ΕΛΛΑΔΑ
Απεργία ταξί: Η συγκέντρωση και πορεία των οδηγών προς τη Βουλή (pics)
13:53
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «Όχι» Χαμενεΐ στις εκκλήσεις για εκεχειρία - Το Ισραήλ «απαντά» με φωτογραφία για την εξουδετέρωση του Λαριτζανί - Βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη
13:42
ΧΡΗΜΑ
Κτηματολόγιο και όροι δόμησης μαζί στο maps.ktimatologio.gr - Τι αλλάζει
13:41
ΕΛΛΑΔΑ
Προφυλακιστέος ο 43χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή
13:29
ΕΛΛΑΔΑ