Μαλαισία: Χάθηκε το στίγμα στρατιωτικού αεροσκάφους
Ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Μαλαισίας χάθηκε από τα ραντάρ, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες Αρχές της χώρας.
Σύμφωνα με το Sputnik, έχει ήδη ξεκινήσει μια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, το στίγμα του οποίου εξαφανίστηκε περίπου τριάντα λεπτά μετά την απογείωσή του από την αεροπορική βάση Κουαντάν.

Το αεροσκάφος έχασε την επαφή με τον πύργο ελέγχου, ενώ πετούσε στα σύνορα των περιοχών Παχάνγκ και Τερενγκάνου, βορειοανατολικά της Κουάλα Λουμπούρ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα αεροσκάφος τύπου Hawk 108.
Την εξαφάνιση του αεροσκάφους επιβεβαίωσε μέσω twitter και ο υπουργός Άμυνας της Μαλαισίας, Χισαμουντίν Χουσεΐν, ο οποίος σημείωσε πως έλαβε ανησυχητικά νέα κι ελπίζει όλοι να είναι ασφαλείς.

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για αλλαγές ή διορθώσεις στο Ε9
05:00
Ευάλωτοι δανειολήπτες: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων - Επιδότηση για 30.000 δικαιούχους
04:00
Market Pass: Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
03:00
Φορολογικές δηλώσεις: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι - Oι ημερομηνίες «κλειδιά»
02:00