Ερντογάν: Θα ανταποδώσουμε πολιτικά τα εντάλματα σύλληψης των ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως θα ανταποδώσει πολιτικά τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσαν οι αμερικανικές αρχές σε βάρος στελεχών της ομάδας ασφαλείας του. Την είδηση μετέδωσε το CNN Turk, χωρίς άλλες λεπτομέρειες.
Εντούτοις, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Daily Sabah ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε: «Θα κάνουμε τα πάντα, πολιτικά, διπλωματικά για να επιλύσουμε».
Νωρίτερα την Πέμπτη εισαγγελικές αρχές της Ουάσιγκτον εξέδωσαν 12 εντάλματα σύλληψης σε βάρος σωματοφυλάκων και μελών της αστυνομικής φρουράς του Ερντογάν, καθώς κρίθηκαν ύποπτοι ότι επιτέθηκαν σε διαδηλωτές μιας ειρηνικής πορείας που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην αμερικανική πρωτεύουσα στις 16 Μαΐου.
Basketgate: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες Λιόλιος και Μαυραγάνης - Αναμένεται η απόφαση για την τύχη τους
16:51
28η Οκτωβρίου: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σε Αθήνα και Πειραιά λόγω μαθητικών παρελάσεων
16:48
«Χειροπέδες» σε 19χρονο για οπλοκατοχή στα Άνω Λιόσια - Κουβαλούσε πιστόλι, φυσίγγια και μαχαίρι
16:38
Basketgate: Ολοκληρώθηκε η απολογία του Μαυραγάνη - Παρέμεινε μόλις 40 λεπτά ενώπιον του ανακριτή
16:27