Ερντογάν: Θα ανταποδώσουμε πολιτικά τα εντάλματα σύλληψης των ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως θα ανταποδώσει πολιτικά τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσαν οι αμερικανικές αρχές σε βάρος στελεχών της ομάδας ασφαλείας του. Την είδηση μετέδωσε το CNN Turk, χωρίς άλλες λεπτομέρειες.
Εντούτοις, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Daily Sabah ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε: «Θα κάνουμε τα πάντα, πολιτικά, διπλωματικά για να επιλύσουμε».
Νωρίτερα την Πέμπτη εισαγγελικές αρχές της Ουάσιγκτον εξέδωσαν 12 εντάλματα σύλληψης σε βάρος σωματοφυλάκων και μελών της αστυνομικής φρουράς του Ερντογάν, καθώς κρίθηκαν ύποπτοι ότι επιτέθηκαν σε διαδηλωτές μιας ειρηνικής πορείας που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην αμερικανική πρωτεύουσα στις 16 Μαΐου.
Ο Τραμπ έδωσε στο «φως» βίντεο από την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου - Η στγμή που συλλαμβάνουν τον δράστη
08:01
Πώς είναι η εμπειρία διαμονής στο 8ο καλύτερο resort του κόσμου μέσα στη ζούγκλα του Μεξικού;
08:00
Πανελλήνιες 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές λίγο πριν τις εξετάσεις
07:53
ΗΠΑ: Φωτογραφία με τον δράστη ακινητοποιημένο από τις Αρχές - Ήταν οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο και μαχαίρια - Ποιο το προφίλ του
07:41