Πούτιν: Είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για αντίμετρα στις νέες αμερικανικές κυρώσεις
«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αντίμετρα στον πιθανό νέο γύρο αμερικανικών κυρώσεων εις βάρος της Μόσχας» ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
«Θα πρέπει να δούμε πως θα διαμορφωθεί όλη η κατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος που είναι πρώιμο να μιλάμε δημοσίως για ενέργειες αντιποίνων», δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξή του, αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya1 σήμερα.
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η αμερικανική Γερουσία ψήφισε σχεδόν ομόφωνα νομοσχέδιο για την επιβολή νέων κυρώσεων στη Ρωσία υποχρεώνοντας τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να ζητήσει την έγκριση του Κογκρέσου προτού χαλαρώσει τις υπάρχουσες κυρώσεις.
ΚΟΣΜΟΣ
«ΥΠΕΣΤΗ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ»: Τι ξέρουμε και τι όχι για την 36ωρη επιχείρηση διάσωσης του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν - Η CIA και η εκστρατεία παραπλάνησης
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Κόρινθος: Ελεύθεροι εργολάβος και μηχανικός - Εξιτήριο για τον 10χρονο γιο της 43χρονης που καταπλακώθηκε από τμήμα μπαλκονιού
12:51
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Η McLaren F1 007 θεωρείται και είναι μοναδική!
12:38
ΕΛΛΑΔΑ
Χαρδαλιάς για Παιδικό Πανεπιστήμιο: Αποδεικνύει ότι η εκπαίδευση δεν σταματά στο σχολείο
12:33
ΚΟΣΜΟΣ