Η ατάκα του Τραμπ για τη Διώρυγα που έκανε τον Πρόεδρο του Παναμά να γελάσει (pics)
Συνάντηση με τον Παναμέζο ομόλογό του, Χουάν Κάρλος Βαρέλα είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Της συνάντησης ξεχώρισε ο διάλογος των δύο πλευρών για την... Διώρυγα του Παναμά.
Ο Αμερικανός πρόεδρος υποδέχθηκε τον Βαρέλα στην προεδρική οικεία μαζί με την σύζυγό του Μελάνια Τραμπ και η σύντομη συνομιλία του μπροστά στις κάμερες έχει κάνει τον Τραμπ στόχο σχολίων.
«Η Διώρυγα του Παναμά τα πάει αρκετά καλά. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά κατασκευάζοντάς την, σωστά;», είπε ο Τραμπ απευθυνόμενος στον συνομιλητή του. Ο Βαρέλα μη μπορώντας να πει κάτι άλλο του απάντησε: «Ναι, πριν από 100 χρόνια»!
Οι χρήστες του twitter δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν το ολίσθημα του Αμερικανού προέδρου με τα σχόλια να κάνουν λόγο – μεταξύ άλλων – για αδιάβαστο Τραμπ.

(REUTERS/Jonathan Ernst)

(REUTERS/Jonathan Ernst)

(REUTERS/Jonathan Ernst)

(REUTERS/Jonathan Ernst)

(REUTERS/Jonathan Ernst)
Επιστροφή ενοικίου: Στις 30 Νοεμβρίου η καταβολή - Ποιοι θα πάρουν δύο
05:00
Η νέα διαδικασία στη διαπραγμάτευση της ρύθμισης οφειλών με τους servicers
04:00
Καύσιμα: Πότε θα ανακοινωθούν τα μέτρα για το πετρέλαιο θέρμανσης - Πλαφόν το 1,75 ευρώ
03:00
ΔΕΗ: Αυτές είναι οι χρεώσεις Οκτωβρίου στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00