Ο εξολοθρευτής σαγήνευσε την Μπριζίτ (pics)
Στο Μέγαρο των Ηλυσίων βρέθηκε ο ηθοποιός Άρνολντ Σβαρτζενέιγκερ, όπου συνάντησε τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ.
Το προεδρικό ζεύγος του επεφύλασσε θερμή υποδοχή, ενώ Μακρόν και Σβαρτζενέιγκερ συνομίλησαν σε φιλικό κλίμα.
Το καλύτερο, όμως, έγινε στο τέλος. Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια έφυγε χωρίς να έχει χαιρετίσει την Πρώτη Κυρία. Μόλις το συνειδητοποίησε, γύρισε πίσω και τότε όλα τα φλας των φωτογράφων έπεσαν πάνω τους.
Τα φωτογραφικά ενσταντανέ μιλάνε από μόνα τους. Ο Σβαρτζενέιγκερ φιλά την Μπριζίτ, η οποία είναι όλο χαμόγελα. Οι φωτογραφίες στις οποίες οι δυο τους φαίνονται να είναι πολύ κοντά, κάνουν τον γύρο του κόσμου.


ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου - Χαμηλές ταχύτητες σε κέντρο και Αττική Οδό
08:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ελληνοτουρκικά: Το τετ α τετ Μητσοτάκη – Φιντάν και το επόμενο ραντεβού στην Άγκυρα
08:20
ΚΟΣΜΟΣ
Οργή στη Μινεάπολη μετά τον θάνατο 37χρονης από πυρά αξιωματικού της ICE – Κατηγορίες για υπέρμετρη βία και πολιτική σύγκρουση (vids)
08:10
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Με συμμετοχή ρεκόρ «σφραγίστηκε» από τους μετόχους το deal της συνένωσης ΟΠΑΠ - Allwyn
08:00
ΚΟΣΜΟΣ