ΚΟΣΜΟΣ

Επαπειλούμενος κυβερνοπόλεμος μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας: Οι Έλληνες Anonymous αντεπιτίθενται

Επαπειλούμενος κυβερνοπόλεμος μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας: Οι Έλληνες Anonymous αντεπιτίθενται
Op Anonymous Greece/Facebook

Η επίθεση Τούρκων χάκερς στην ιστοσελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε την άμεση και οργισμένη αντίδραση Ελλήνων χάκερς που περνούν στην αντεπίθεση, προαναγγέλλοντας ομοβροντία κυβερνοεπιθέσεων κατά τουρκικών διαδικτυακών στόχων.

Με σειρά αναρτήσεων στη σελίδα τους στο Facebook, οι αυτοαποκαλούμενοι Έλληνες Anonymous απειλούν με πολλαπλά χτυπήματα σε τουρκικές ιστοσελίδες.

«Πείτε στους χάκερ σας να μην αγγίζουν τη Χώρα μας. Είμαστε δυνατότεροι από εσάς. Κάθε μέρα οι #OpAnonymousGreece θα κλείνουν σελίδες της κυβέρνησης, της τηλεόρασης, των τραπεζών σας. Απόλυτος κυβερνοπόλεμος», γράφει μία από τις αναρτήσεις τους.

Σύμφωνα με τους Έλληνες Anonymous, ο πόλεμος ξεκινά σήμερα, Σάββατο, από τις 12 η ώρα το μεσημέρι. Όπως λένε, «πάνω από 200 τούρκικες κυβερνητικές ιστοσελίδες θα πέσουν στα χέρια των Ελλήνων Anonymous. Εσείς το ξεκινήσατε και τώρα δεν θα μπορείτε να το σταματήσετε με τίποτα γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!»

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν Τούρκοι χάκερ, με ανάρτησή τους στο Twitter, αναλάμβαναν την ευθύνη για την αναστολή λειτουργίας της σελίδας του Έλληνα πρωθυπουργού primeminister.gr. Όπως τόνιζαν, η επίθεση ήταν η απάντησή τους στην αντίδραση της Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ