Πακιστάν: Ανατροπή και έκρηξη πετρελαιοφόρου φορτηγού - Πάνω από 120 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί
Πάνω από 132 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι εκατό τραυματίστηκαν, μετά την ανατροπή ενός βυτιοφόρου, σε αυτοκινητόδρομο του Πακιστάν, το οποίο στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες και εξερράγη. Οι πακιστανικές αρχές εκφράζουν φόβο για δραματική αύξηση των θυμάτων.
Σύμφωνα με το Associated Press, που επικαλείται Πακιστανό αξιωματούχο, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν σπεύσει στο σημείο για να περιορίσουν τη διαρροή πετρελαίου μετά την ανατροπή του βαρέος οχήματος.
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα, κάποιοι κάπνιζαν, με αποτέλεσμα την ανάφλεξη της βενζίνης, την πρόκληση πυρκαγιάς που επεκτάθηκε ραγδαία και την έκρηξη του φορτηγού.

YouTube
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των ομάδων διάσωσης, Rizwan Naseer, οι διασώστες περισυνέλεξαν δεκάδες πτώματα με φρικτά εγκαύματα ενώ πολλά από τα θύματα δεν είναι καν σε θέση να αναγνωριστούν. Επιστρατεύτηκαν έως και στρατιωτικά ελικόπτερα για την μεταφορά των τραυματιών στα νοσοκομεία. Οι αρχές εκφράζουν φόβους πως ο απολογισμός των θυμάτων θα αυξηθεί δραματικά τις επόμενες ώρες.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η υψηλή ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός σε μία κλειστή στροφή ευθύνεται για την ανατροπή του πετρελαιοφόρου φορτηγού.
Αμαλιάδα: Ανήλικος χτύπησε 42χρονο πατέρα επειδή του έκανε παρατήρηση
21:11
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες λόγω λειψυδρίας ο Πόρος
21:00
Σαλμονέλα στη Λαμία: Στα 22 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα - «Το φαινόμενο είναι σε φάση εκτόνωσης»
20:50
Χαρδαλιάς: Η Αττική αλλάζει με 352 έργα 2,587 δισεκατομμυρίων ευρώ
20:40