Ο Ερντογάν λιποθύμησε στο τζαμί της Κωνσταντινούπολης
Λιποθυμικό επεισόδιο είχε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το πρωί της Κυριακής κατά τη διάρκεια εορτασμού του μπαϊραμιού για το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, στο τζαμί της Κωνσταντινούπολης, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους παρευρισκόμενους.
Όπως μετέδωσε η Hurriyet, ο Ερντογάν αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγο πριν την έναρξη της προσευχής, χάνοντας για λίγο τις αισθήσεις του. Ρεπόρτερ της τουρκικής εφημερίδας ανέφερε πως αστραπιαία τον περικύκλωσαν οι σωματοφύλακές του ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα και γιατροί για να τον συνεφέρουν.
Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με φορείο σε άλλο μέρος του τζαμιού ενώ η πρόσβαση στους δημοσιογράφους απαγορεύθηκε.
Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής ο Ερντογάν δήλωσε ότι αισθάνεται καλύτερα στην υγεία του και θα συνέχιζε την ημέρα του όπως είχε προγραμματιστεί.

REUTERS/Murad Sezer
«Είχα ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο καθώς έπεσε η πίεση μου λόγω του διαβήτη», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σημειώνοντας: «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά τώρα».
SPONSORED
Marina Handovic: Στρατηγικός ο ρόλος της Ελλάδας στις διεθνείς δραστηριότητες της Mondelez
09:03
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: 55χρονος Βρετανός πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και κατέρρευσε
08:58
ΟΠΕΚΕΠΕ: Βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση «Θερισμός» - Έβγαλαν 2,5 εκατ. σε 5 χρόνια
08:58
Σύσταση Κομισιόν στην Ελλάδα για επανεξέταση 1.236 φοροαπαλλαγών - Τι αναφέρει για diesel
08:56