ΚΟΣΜΟΣ

Anonymous: Η ΝΑSA πρόκειται να αποκαλύψει σύντομα την ύπαρξη εξωγήινης ζωής (vid)

Anonymous: Η ΝΑSA πρόκειται να αποκαλύψει σύντομα την ύπαρξη εξωγήινης ζωής (vid)
YouTube

Η διεθνής ομάδα ακτιβιστών χάκερ, Anonymous, μέσω ενός νέου βίντεό της ισχυρίζεται ότι η NASΑ έχει στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και μάλιστα, πρόκειται να τα αποκαλύψει σύντομα (!).

«Η ΝΑSA λέει ότι οι εξωγήινοι έρχονται», γράφουν στην επίσημη σελίδα τους και υπογραμμίζουν ότι πολλοί πλανήτες του σύμπαντος πιθανόν φιλοξενούν ζωή πολύ καιρό πριν αυτή εμφανιστεί στη Γη και τα στοιχεία αυτά σύντομα θα δοθούν στη δημοσιότητα.

«Τα στοιχεία σίγουρα συνηγορούν στο ότι κάτι συμβαίνει στους ουρανούς από πάνω μας. Τα τεράστια κόστη των διαστημόπλοιων, που χρηματοδοτούνται από φόρους και "μαύρα ταμεία" καταδεικνύουν ότι υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που πιάνει το μάτι ή η γνώση του κοινού», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ως πηγή της είδησης αυτής, ο ανώνυμος ομιλητής, επικαλείται τον Thomas Zurbuchen, εκπρόσωπο της διαστημικής υπηρεσίας, ο οποίος φαίνεται να είπε -ανεπίσημα- σε συνέδριο που έγινε τον Απρίλιο:

Είμαστε στα όρια να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να κάνουμε μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ιστορία του κόσμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, ο Zurbuchen επικαλέστηκε τις πρόσφατες ανακαλύψεις της Υπηρεσίας στον δορυφόρο του Κρόνου, όπου βρέθηκε υδρογόνο...

Θεωρία συνομωσίας, fake news -ή όχι-, η NASA πάντως δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα στους ισχυρισμούς αυτούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ