Συρία: Δέκα νεκροί από έκρηξη αυτοκινήτου στην Ιντλίμπ
Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου, στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η έκρηξη αυτή, έγινε σε αγορά της πόλης αλ-Ντάνα που βρίσκεται στα βόρεια της επαρχίας κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, σύμφωνα με το παρατηρητήριο. Μεταξύ των νεκρών είναι και τρεις νεαροί κάτω των 18 ετών, ενώ από την έκρηξη τραυματίστηκαν τουλάχιστον 30 άνθρωποι.
Μία άλλη έκρηξη έγινε στην ίδια πόλη μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους. Οι ανταρτικές δυνάμεις στην αναφερόμενη επαρχία εμπλέκονται σποραδικά σε συγκρούσεις μεταξύ τους, από την αρχή του χρόνου, ενώ κατηγορούν το Ισλαμικό Κράτος για τις επιθέσεις.
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Ποιοι είναι οι 25.000 δικαιούχοι
01:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο - Αναλυτικές πληροφορίες
00:30
ΣΠΟΡ
Ελλάδα - Ιταλία 0-1: Η «γαλανόλευκη» άφησε υποσχέσεις παρά τη φιλική ήττα
23:58
ΚΟΣΜΟΣ
Πάνω από ένα εκατ. άνθρωποι γέμισαν τους δρόμους της Μαδρίτης για τον Πάπα Λέοντα
23:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ